Ingyenes szabadtéri program- Kibővült a Miniatur People útvonala

Lassan itt van a következő suliszünet, egyelőre a múzeumok- egyebek zárva maradnak de Leeuwardenben. A fríz fővárosban viszont kibővült a Miniature People útvonala: már 50 helyszínen állnak a figurák a felfedezőikre várva, utalva ezzel az út készítőjének 50. éves korára is.

A mini emberkék túraútvonala egyre népszerűbb, részben pont a korona miatti lezárások okán. Azok, akiknek épp nincs lehetőségük más programot szervezni, de nem szeretnének csak céltalanul lődörögni valahol, ez tökéletes alternatíva lehet.
Jövő héttől pedig már van lehetőség arra is, hogy egy kávéra be lehessen ülni az egyik teraszon.


A pincurka figurák ablakpárkányokon, falak réseiben, vagy fülkéiben vannak elbújva és minden nap emberek csoportjai keresik őket a kezükben a térképpel- de még így is nehezen észrevehetőek 😀 . (Térképet- ha ez nem változott- kemény egy eurós áron lehet megvenni, link és cím ezekhez lenn.)

Michel Tilma három agyvérzése után kezdett bele a projektbe, amit csak saját örömére készített és az meglepetésszerűen »kinőtte magát«.

Az ötvenedik részt a korábbi városi árvaház, jelenlegi természettudományi múzeum ablakpárkányára helyezte el, a többit pedig havonta ellenőrzi. Ilyenkor pótolja ha eltűnt valami, mert pl. elfújta a szél, vagy esetleg valaki »magával viszi«.
Használjátok ki a lehetőséget és a szünidőt, menjetek ti is felfedezőútra!

Lehet, hogy egy kép erről: téglafal és szabadtéri




Vera


https://www.lc.nl/friesland/De-route-langs-de-miniature-people-van-Michel-Tilma-is-razend-populair-tafereel-nummer-50-is-er-al-26777724.html?fbclid=IwAR3A5MaEiUjEF19J6eyaTIXYBaG2vHtrM0Fsqa61UMZTMqlU3YCw-q0S8qI

Bővebb információ:
https://www.facebook.com/M.TilmaPhotography

https://miniaturepeopleleeuwarden.nl/route/?fbclid=IwAR2YHFo4g8FhYUhxP-BN2nmrrclt48uoGzgDZQyz8_Jc0bAPEgeypnyXCfA

Hozzászólás